Om än så

“Jag vet precis hur det är..”
“..att vara stalkad. Det är därför jag gör vad jag kan för att motverka det. En kan inte rå för sina känslor, bara hur man hanterar dem. Jag har ingen illusion om att förstöra för någon eller kontrollera eller äga någon. Inte på det sättet som ett par personer som stalkar mig beter sig.”
“Det måhända vara så att män psykar ur totalt när de får kalla handen. Men då ska du veta hur kvinnor är. Tvättäkta jävla psykopater. För att man inte älskar dem. De kan inte ta det som jag kan ta det. Så jag vet precis hur det är, det är därför jag inte är sådan i praktik. De kanske säger att jag är, men då är det förmodligen ur avundsjuka.”
“Jag har aldrig förstått den sinnessjuka idén med att försöka äga någon, eller kontrollera någon. Det är ett sjukt beteende.”
– “Jag förstår”
“Varenda tavla jag målar och ger bort gör det värre, för då får jag någon efter mig som också ska ha en. Och när de inte får en, för att de inte förstår hur det fungerar, så gör de allt för att förstöra för mig. Det är avundsjuka. De kanske inte ser det, de kanske inte ser sig själva bete sig så, men de kan inte se hur jag uppfattar min verklighet – lika lite som jag kan se deras. De kan inte ens uppfatta sina egna egon och vad de gör. Mobbingen som de deltar i.”
“De gör allt för att förtrycka en, och delta i egots idioti. Sen gråter de och undrar varför olyckor händer. De gör sig själva förtjänta av det. De bringar det uppå sig själva. För när de försöker kontrollera någon annan, så förlorar de sin egen kontroll. Tar de min frihet så förlorar de deras. Tar de mina skapelser så förlorar de deras. Tar de mina resurser så förlorar de deras. Tar de mina nära och kära så förlorar de deras. Finns många sätt att manipulera och koordinera strömmarna i det kollektiva undermedvetna; en bit energi här och en manifestation där.”
“De vill ta den platsen, de vill vara den som jag pratar om. Men de förstår inte vem det är jag pratar om eller med. Vem jag sjunger för. De förstår inte att det är dig jag sjunger för.”
“Om de skuggar mitt solljus på grund av vilken än anledning de finner, så skuggar jag deras. Det är bara det att de har mer att förlora. Det, vad det än är, har fått nog av dem. Så jag beundrar det så mycket när det stegar in och har ihjäl de som ställer sig i vägen. Jag behöver inte göra något, bara se på medan olyckorna händer och de som ska dö dör. De har gjort sig förtjänta av det i egots tjänst, så jag känner inget för dem.”