Aja

inte min dag idag heller. Men det visste jag redan innan jag gick ner till skjutbanan.
Hösten kommer och kylan med den, och smärtan med det.
Var pepp och glad som vanligt att få gå ner och blåsa lite bly.
Men jo, klimatet suger när man har reumatism.
Hösten är alltid värst.
Det är framåt vintern när man vant sig som det fungerar någorlunda igen.
Omställningen är alltid värst.
Tappade en poäng från i torsdags.
Men det gör inget. Det var inte tillräckligt för att snea mig.
Fnissade mest istället.
Orkar inte hetsa när jag vet varför det går sämre.
Landade på 417,4.
Verkligen inget mind-blowing när jag brukar ligga uppe på 420-ish poäng.
Det kommer igen.

Växlade nätverk också.
Känner att jag inte vill min data flyga runt planeten i onödan. Så anslutningsvis håller jag den inom Sverige. Tills vidare. Såvitt jag vet så är mitt webbhotell One.com stationerat i Danmark. Så det är inte jättedåligt, de är en brorsa de också, som de andra nordiska länderna. <3

Beroende på hur resultatet blir i kyrkovalet så överväger jag att lämna kyrkan som medlem.
Vill inte bidra till de som vill se mig död bara för att jag är handikappad och har egna åsikter. De var de enda som spammade min brevlåda med information (Förutom medlemstidningen). De har inget i den organisationen att göra vilket som om de ska bestämma själva vem som får vara där eller inte – och är ett hån mot Gud. Den riktiga. Om jag får yttra min personliga åsikt. Jag växte alltid upp med att kyrkan är öppen för alla – även de som tvekar eller som tror på annat. Så om de vill installera portvakter så känns det bra märkligt. Ser dock ut att inte gå så bra för dem i det preliminära. Så förblir nog medlem.

Jag röstade inte, mest för att jag är så otroligt dåligt insatt. Har inte tagit mitt medlemskap så seriöst – förmodligen till min egen förlust.
Håller tummarna för de som tar Gud och Guds ord (Genom Jesus lära eller direkt från källan) på allvar, vilka de än associerar sig med inom den organisationen.